© Copyright  Hollandse kropper club

Na 20 jaar notulist

Meer dan 20 jaar als notulist in het bestuur gezeten, met zoals ik daar zelf tegen aankijk, kopstukken in het bestuur zoals Beljaars, van Wel, Wiersema en de Grip. (waarvan de laatste 2 helaas niet meer onder ons zijn)
Als ik dit zo schrijf denk ik bij mijzelf je wordt ouder (en gelukkig maar). Je kijkt te veel terug? Je moet vooruit kijken. Dat doe ik ook. Het huidige bestuur doet het ook uitstekend. Hier en daar wordt het roer wat bijgesteld en hopelijk in de goede richting.

Het zal even wennen zijn om op een andere locatie te vergaderen. Sinds ik lid ben van de HKC zijn de vergaderingen steeds in Soesterduinen geweest, dus dat is al even.
Van deze gelegenheid wil ik gebruik maken om het bestuur en de leden te bedanken voor het Ere-lidmaatschap van de Hollandse Kropper Club. Ook namens mijn vrouw voor de fraaie plant. Al had ik deze zelf verzorgd, niet wetende dat die plant naar Aalsmeer terug moest. De fruitmand ging er ook prima in. Hartelijk dank!

21 maart belde Robin dat hij graag voor het weekend nog een schakelpen van mij tegemoet zag. Dus ben ik in de pen geklommen om de redactie niet teleur te stellen. Het was even schrikken dat ik er niet meer aan gedacht had en ben blij dat de secretaris dat wel doet. Dan te weten dat ik 5 februari officieel mijn laatste werkdag was, begrijp ik niet dat ik nog tijd gehad had om te werken. Je hoort dat wel eens van anderen, dan denk ik, je kletst maar wat. Zelf heb ik me nog geen moment verveeld.

Zelf wil ik eens naar Wieringerwerf (Jan Veldhuizen) om te kijken hoe het gaat met de nazaten van wat eens mijn Hollandse Kroppers waren. Het lijkt wel of je steeds minder tijd hebt, maar het gaat zeker een keer gebeuren. Maak je hok alvast maar schoon (grapje)

Mijn gedachten gaan wel eens uit over het keuren van mijn kant. Dit omdat ik al enkele jaren zelf geen Hollandse Kroppers meer heb. Is het dan nog wel verstandig om te blijven keuren? Hier zou ik wel eens een eerlijk antwoord op willen hebben. Het zou ook beter zijn mijn inziens als er nieuw bloed bij de keurmeesters van Hollandse Kroppers ingelijfd gaan worden. Hopelijk gaat dat lukken.

Vriendelijke groeten,
Jac. van Tol

 

                       

© Copyright Hollandse kropper club  |   Design www.Barten.eu